17.03.2013 Pazar Günü Kalkandere Vakfı Ve Derneği’nin Olağan kongresi Üsküdar daki  Vakıf Binasında yapıldı.

Katılımın Yüksek olduğu Kongrede Büyük bir özveriyle ikiyıl boyunca Kalkanderelilere hizmet eden Vakıf ve Dernek Başkanı Tahir YAMAKOĞLU ve ekibinden bayrağı Harun UZUN ve yönetimi devraldı.

Kalkandere Vakfı ve Derneğinin eski ve yeni yöneticilerinin başkanlarının katılımıyla büyük bir kaynaşma içerisinde kongre yapıldı. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de tecrubeli yöneticiler ve genç arkadaşların katılımıyla oluşturulan yönetim kurulu büyük bir heyacanla eğitim Sağlık Kültür ve Cevre konusunda çalışmalara başlayacaklarını açıkladılar.

Kongrede Kalkandere Vakfı ve Derneği Gençlik  Kollarının hazırladığı etkinlikler ve sunumlar eşliğinde Kongre yapıldı…

Kalkandere Vakfi

Cevapla